9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Арсенал, Висша Лига, събота – 19 ноември

Манчестър Юнайтед и Арсенал излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 19.11.2016г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Олд Трафорд, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър.

Манчестър Юнайтед спечели с 3:1 гостуването си на Суонзи преди паузата. Така червените дяволи се върнаха на победния път във Висшата Лига, след 4 мача без успех. Момчетата на Жозе Моуриньо се намират на 6-то място в класирането с актив от 18 точки, а ключа към Топ 4 изглежда предстоящото дерби с Арсенал.

Преди срещата с артилеристите, Жозе Моуриньо има доста сериозни кадрови проблеми. Златан Ибрахимович е наказан и ще пропусне мача. Под въпрос за двубоя е и Уейн Рууни, който има лека контузия след като игра за Англия през уикенда. Така на върха на атаката вероятно ще действа Маркъс Рашфорд, а по лявото крило ще стартира Антони Марсиал. Ерик Байли, Антонио Валенсия и Крис Смолинг отпадат за мача заради травми. Така в центъра на защитата на Манчестър Юнайтед ще видим Маркос Рохо и Фил Джоунс, които рядко получават доверието на Жозе Моуриньо. Единствената добра новина за португалския специалист е завръщането в средата на терена след наказание на Андер Ерера.

Арсенал завърши 1:1 в дербито на Северен Лондон срещу Тотнъм. Така серията без загуба на артилеристите във Висшата Лига набъбна на 10 мача, но въпреки това отбора остава на 3-то място в класирането с актив от 24 точки. Момчетата на Арсен Венгер пристигат на Олд Трафорд с добро самочувствие и ще търсят победа в дербито.

В лагера на Арсенал също има доста кадрови проблеми преди мача. Заради контузии от групата на артилеристите отпадат Пер Мертезакер, Дани Уелбек, Чупа Акпом, Ектор Белерин. Лукас Перес и Санти Касорла. Алексис Санчес пък имаше дълго пътуване от Чили след като игра за родината си и не е ясно неговото физическо състояние. Така на върха на атаката на Арсенал шанс за изява може и да получи Оливие Жиру. В отсъствието на Ектор Белерин на десния бек на защитата на артилеристите ще стартира Карл Дженкинсън.

Мача изглежда много важен за Манчестър Юнайтед и Арсенал. Същевременно двата тима имад доста сериозни проблеми в своето нападение, които ще окажат влияние върху играта им. Очакваме сериозна тактическа битка между Жозе Моуриньо и Арсен Венгер, която може да доведе до малко голове в съботния мач на Олд Трафорд.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 2.5 гола @ 1.80 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации