20.1 C
Ню Йорк
вторник, май 7, 2024

Buy now

Манчестър Юнайтед – Ливърпул

Ливърпул все още няма победа от началото на новата кампания

Флаг на отбора Ман Юнайтед

Ман Юнайтед

Флаг на отбора Ливърпул

Ливърпул

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.50
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Манчестър Юнайтед пред трети пореден погром?

Кошмарен старт за Манчестър Юнайтед и последна позиция в таблицата след изминалите два кръга от кампанията. Нищо хубаво не очаква „червените дяволи“ и в предстоящия мач от третия кръг, когато приемат у дома Ливърпул, отбор от когото загубиха категорично при последните две срещи.

Интересен обаче е старта и на Ливърпул, които изглежда имат проблеми, след като завършиха наравно срещу Кристъл Палас и Фулъм в първите два кръга. Проблемите идват най-вече откъм сериозния брой контузени играчи, който продължава да расте.

Срещу Манчестър Юнайтед, Ливърпул излизат без услугите на наказаният Дарвин Нунез, както и лекуващите различни травми Жоел Матип, Конате, Жота, Тиаго, Чембърлейн, Джоунс и Рамзей. Освен тях под въпрос остават Фирмино, Кейта и Келехер, което дава известен шанс на „дяволите“.

В лагера на Тен Хаг се завръща Марсиал, но контузени продължават да са Линдельоф, Пелистри и Уилямс. Несъмнено ще има рокади, което е задължително след разочароващото представяне.

Гостите са във впечатляваща серия от 21 мача без загуба, и въпреки кадровата криза несъмнено са фаворит за спечелване на трите точки. С 1.60 коефициент се оценява победата на гостите в Betano, очакванията са и с лекота да бъде премината линията от над 2,5 гола!

Двубоя Манчестър Юнайтед – Ливърпул ще се играе на стадион Олд Трафорд, в понеделник, 22.08.2022г. от 22:00 часа, и излъчва пряко в ефира на ТВ Диема Спорт 2.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации