9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Саутхемптън (26 фев 2017) прогноза, Купа на Лигата

Манчестър Юнайтед и Саутхемптън излизат един срещу друг във финална среща в турнира за Купата на Лигата. Двубоя ще се изиграе на 26.02.2017г. (неделя) от 18:30 часа българско време на стадион Уембли в Лондон, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър.

Манчестър Юнайтед стигна до този финал след като се справи с Хъл Сити с общ резултат 3:2. Момчетата на Жозе Моуриньо демонстрират страхотно представяне в турнирите, като продължават напред и в Лига Европа. Сега ще се разбере дали червените дяволи са прихванали от шампионския манталитет на португалеца.

Майкъл Карик и Хенрих Мхитарян по всяка вероятност пропускат финала заради травми. Така в средата на терена на Андер Ерера най-вероятно ще партнира Маруан Фелайни, а пред тях двамата ще действа Пол Погба. Уейн Рууни и Фил Джоунс са близо до своето завръщане в игра след травми, но едва ли ще стартират титуляри срещу Саутхемптън. Ерик Байли бе изгонен срещу Сент Етиен в Лига Европа през седмицата, но отново ще стартира като партньор на Крис Смолинг в центъра на защитата. На левия бек в отбраната пък най-вероятно ще видим Дейли Блинд, който ще бъде предпочетен пред Матео Дармиан и Маркос Рохо.

Саутхемптън стигна до мечтания финал след 2 победи с по 1:0 срещу Ливърпул на 1/2-финала. Мача с Манчестър Юнайтед може да осмисли целия сезон на светците, които не се представят на обичайното ниво във Висшата Лига.

Преди двубоя на Уембли, Клод Пюел има доста проблеми с контузени играчи. Чарли Остин, Алекс МакАрти, Мат Таргет, Жереми Пие, Върджил Ван Дайк, Джейк Хескет и Мартин Касерес са твърдо аут, а под въпрос са Софиан Буфал и Моуез Хасен. Мартин Касерес, който се просъедини към Саутхемптън със свободен трансфер може да играе, но липсата на игрова практика най-вероятно ще го остави на скамейката. Така в центъра на защитата на Мая Йошида отново ще партнира младия талант на светците – Джейк Стивънс.

Залога в срещата е много голям и двата отбора няма да се хвърлят във вихрени атаки. Манчестър Юнайтед и Саутхемптън ще чакат грешка на съперника, а тактическото надлъгване между Жозе Моуриньо и Клод Пюел ще вземе връх. Зрителите в срещата едва ли ще станат свидетели на зрелищен финал.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 2.5 гола @ 1.68 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации