Манчестър Юнайтед – Севиля Прогноза 13.03.2018

Манчестър Юнайтед – Севиля
Шампионска Лига
Начало: вторник, 13 март 2018 г.. 21:45 ч.
Стадион: Олд Трафорд (Манчестър)

След нулево равенство в първата среща от 1/8 финалите на Шампионска лига, Манчестър Юнайтед приема Севиля на „Олд Трафорд“ в решаващ сблъсък за класиране до четвъртфиналите на престижната надпревара. „Червените дяволи“ имаха невероятен късмет в първия мач, след като не допуснаха нито един гол на „Рамон Санчес Писхуан“, място където Севиля не пропускат да отбележат в мачовете си от европейските клубни турнири. Домакините определено са големия фаворит за спечелване на тази среща с оглед слабото представяне на „андалусийци“ далеч от дома.

Манчестър Юнайтед е в топ форма

Юнайтед записа три успеха след равенството в Севиля, като два от тях дойдоха срещу сериозни опоненти в лицето на Челси и Ливърпул, а третия спечелен кръг Манчестър надви Кристъл Палас, след като изоставяше с 2-0 в резултата. Тези победи несъмнено повишиха екипния дух в отбора и отвърнаха на непрестанните критики към Моуриньо.

Севиля нямат шанс

Севиля допуснаха две домакински загуби в рамките на последните 4 кръга, като последната от тях дойде в събота с 0-2 от Валенсия. С тези резултати, отбора спокойно може да се прости с участие в следващото издание на Шампионска лига, тъй като изостават вече с 11 точки от четвъртото място. Каквито и тактики да предприеме Монтела, специалиста трудно ще изведе отбора си до победа в този мач, след като футболистите му се представят крайно незадоволително при гостуванията си дори за стандартите на испанската Примера.

Манчестър Юнайтед .vs Севиля

Равенството 0-0 на 21 февруари 2018 г., е единствената официална среща между двата състава. Общият рекорд на домакините срещу испански клубове в мачовете на УЕФА е 13 победи, 21 равенства и 17 загуби, като у дома „червените дяволи“ записаха 9 победи, 10 равенства и 4 загуби в тези срещи. Севиля нямат нито един успех на английска земя, като регистрираха три загуби и три равенства при последните си шест гостувания на Острова. Манчестър Юнайтед са изключително корави на „Олд Трафорд“, като запазиха мрежата си суха в 13 от последните 20 домакинства, и само Манчестър Сити успя да им вкара повече от един гол тук. Севиля няма сериозни постижения в Шампионска лига, а резултатите им далеч от дома през тази кампания са повече от незадоволителни.

Препоръчителен залог за Ман Юнайтед – Севиля: