29 C
Ню Йорк
четвъртък, май 9, 2024

Buy now

Манчестър Юнайтед – Съндърланд, Висша Лига, понеделник – 26 декември

Манчестър Юнайтед и Съндърланд излизат един срещу друг в среща от Коледната програма на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.12.2016г. (понеделник) от 17:00 часа българско време на стадион Олд Трафорд, а главен съдия на мача ще бъде Мартин Аткинсън.

Манчестър Юнайтед спечели с 2:0 гостуването си на Уест Бромич в последния кръг. Това бе трети пореден успех за червените дяволи във Висшата Лига,с който те събраха актив от 30 точки и заемат 6-то място в класирането. Момчетата на Жозе Моуриньо доближиха Топ 4 и ще се опитат да продължат добрата си серия срещу Съндърланд.

Крис Смолинг се завърна в игра след отсъствие от 2 месеца заради травма, но ще остане на резервната скамейка. Добрата игра на Фил Джоунс и Маркос Рохо в центъра на защитата им осигурява още поне 1 мач доверие от страна на Жозе Моуриньо. Хенрих Мхитарян има лека контузия, която вероятно ще го извади от групата за мача. Така на десния фланг на атаката на червените дяволи отново ще видим Хуан Мата. Вляво зад Златан Ибрахимович пък в новата си роля на терена, отново ще действа капитана – Уейн Рууни.

Съндърланд спечели с 1:0 домакинството си на Уотфорд. Успеха изкачи черните котки на 18-то място в класирането с актив от 14 точки. Момчетата на Дейвид Мойс продължават прогреса си в последния месец и ще търсят позитивен резултат на Олд Трафорд, който да ги измъкне от опасната зона.

Аднан Янузай няма да вземе участие в мача тъй като е под наем в отбора на Съндърланд именно от Манчестър Юнайтед. Били Джоунс и Хави Манкийо имат проблеми с контузии и така на десния бек на защитата на черните котки отново ще се появи младия Доналд Лов. Дейвид Мойс няма да може да разчита срещу бившия си отбор и на Пади МакНеър, Лий Кетърмол, Джак Родуел, Дънкан Уотмор и Ян Кирхоф, които също лекуват травми.

Съндърланд ще разчита на здрава игра в защита, с която да откаже Манчестър Юнайтед. Червените дяволи показаха подобрение в отбрана, което ни кара да смятаме, че едва ли ще видим много голове в двубоя между двата отбора на Боксинг Дей.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.0 гола @ 1.875 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации