12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Уест Хям, Купа на Лигата, сряда – 30 ноември

Манчестър Юнайтед и Уест Хям излизат един срещу друг в среща от 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата в Англия. Двубоя ще се изиграе на 30.11.2016г. (сряда) от 22:00 часа българско време на стадион Олд Трафорд. Двата отбора се срещнаха преди броени дни и във Висшата Лига, като не излъчиха победител – 1:1.

Манчестър Юнайтед преодоля в предишния кръг на турнира градския съперник – Сити след успех с 1:0. Във Висшата Лига, червените дяволи не се представят особено добре и се намират на 6-то място в класирането, с оглед на което Купата на Лигата може да бъде реална цел за момчетата на Жозе Моуриньо.

В предстоящата среща, португалския специалист няма да може да разчита на наказаните Пол Погба и Маруан Фелайни. С проблеми в средата на терена е и Майкъл Карик, а от защитата отпадат контузените Ерик Байли и Крис Смолинг. С оглед липсващите в халфовата линия, шанс за изява се очаква да получи Бастиан Швайнщагер. Хенрих Михтарян и Уейн Рууни, които останаха резерви през уикенда, сега ще стартират като титуляри и ще помагат на Златан Ибрахимович в атака. По лявото крило на нападението на Манчестър Юнайтед пък ще действа Антони Марсиал, който също ще се опита да спечели доверието на Жозе Моуриньо.

Уест Хям се класира на 1/4-финалите след успех над Челси с 2:1. Чуковете вървят много лошо във Висшата Лига, където заемат 16-то място в класирането. С оглед на това те ще се хвърлят много здраво в тази среща за да възвърнат позагубенето доверие във феновете си.

Артур Масуаку, Гьокхан Торе, Сам Бирам, Анди Керъл, Диафра Сако и Рийс Оксфорд ще пропуснат гостуването на Олд Трафорд заради контузии. В последно време добрите игри на Дарън Рандолф му осигуриха титулярно място на вратата за сметка на безспорния номер 1 в последната година – Адриан. Ирландския страж бе с основна заслуга за точката през уикенда и сега отново ще получи доверието на Славен Билич. Хърватския специалист няма намерение да прави сериозни промени в състава си и ще заложи на всичко най-добро с което разполага. В стартовата единадесеторка на Уест Хям ще се завърне и Уинстън Рийд, който пропусна мача с Юнайтед през уикенда заради наказание.

С оглед слабото представяне на двата отбора в шампионата, 1/4-финала за Купата на Лигата се явява много важен за тях. Манчестър Юнайтед и Уест Хям ще действат много предпазливо на Олд Трафорд в сряда вечер и това може да лиши зрителите от очакваното зрелище.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.0 гола @ 1.725 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации