12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Уигън (28 яну 2017) прогноза, ФА Къп

Манчестър Юнайтед и Уигън излизат един срещу друг в среща от четвъртия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 29.01.2017г. (неделя) от 18:00 часа българско време на стадион Олд Трафорд, а главен съдия на мача ще бъде Нил Суорбик.

Манчестър Юнайтед загуби с 2:1 от Хъл Сити през седмицата в турнира за Купата на Лигата. Въпреки това червените дяволи продължават към финала на Уембли, където ще срещнат Саутхемптън. Сега момчетата на Жозе Моуриньо имат на пръв поглед лесна задача във ФА Къп, където срещат Уигън.

Ерик Байли, който участва в турнира за Купата на Африканските нации е единствения отсъстващ в лагера на червените дяволи. Очаква се в мача с Уигън шанс за изява да получат доста резерви. На левия бек ще стартира Люк Шоу, които няма игрова практика в последно време, а в предни позиции ще действа позабравения Уейн Рууни. Много близо до дебют с екипа на Манчестър Юнайтед е младия Алекс Туанзебе. Шанс за изява в средата на терена се очаква да получи и опитния Бастиан Швайнщайгер.

Уигън спечели с 2:1 преди седмица срещу Брентфорд. С успеха латикс продължават битката си за оцеляване в Чемпиъншип, като се намират точно над чертата с актив от 25 точки. Сега момчетата на Уорън Джойс ще се опитат да изиграят достоен мач на митичния Олд Трафорд и да затруднят много по-класният си съперник.

Мениджъра на Уигън се завръща в театъра на мечтите за първи път от месец ноември, когато напусна втория състав на Манчестър Юнайтед за да поеме латикс. Бившите играчи на червените дяволи Рийс Джеймс, Ник Пауъл и Анди Келет пропускат мача заради контузии. Уорън Джойс ще заложи на дефанзивното 4-1-4-1 с Уил Григ на върха на атаката на Уигън.

Макар и с доста резерви, Манчестър Юнайтед е огромния фаворит в мача. Червените дяволи ще търсят бърза развръзка срещу Уигън и смятаме, че няма да имат проблеми да я намерят.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Юнайтед/Манчестър Юнайтед ПП/КР @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации