15.4 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Хъл Сити (01 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Манчестър Юнайтед и Хъл Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.02.2017г. (сряда) от 22:00 часа българско време на Олд Трафорд, а главен съдия на мача ще бъде Майк Джоунс.

Манчестър Юнайтед се класира напред във ФА Къп след успех с 4:0 срещу Уигън през уикенда. Във Висшата Лига, червените дяволи записаха две поредни равенства, които ги оставиха на 14 точки от лидера Челси. Момчетата на Жозе Моуриньо ще търсят задължителен успех срещу Хъл Сити за да възобновят битката си за Топ 4.

Ерик Байли се завърна в лагера на Манчестър Юнайтед след участието си в турнира за Купата на Африканските нации. С оглед на липсата на контузени или наказани футболисти, Жозе Моуриньо може да разчита на всички свои играчи. Давид Де Хеа, Пол Погба, Анотнио Валенсия и Златан Ибрахимович, които получиха почивка срещу Уигън се завръщат в състава на Манчестър Юнайтед. Антони Марсиал и Люк Шоу оставиха добри впечатления с играта си през уикенда, но сега ще останат на резервната скамейка.

Хъл Сити загуби с 4:1 гостуването си на Фулъм и отпадна от ФА Къп. Основната задача за тигрите през този сезон обаче е спасението във Висшата Лига. След идването на Марко Силва начело на Хъл, отбора показа подобрение във формата си, но сега има много тежка задача на Олд Трафорд.

Диумерси Мбокани и Ахмед Елмохамади продължават участието си в турнира за Купата на Африканските нации и няма да са на разположение на треньора си. Къртис Дейвис получи контузия през уикенда и също отпада за мача с Манчестър Юнайтед. Робърт Снодграс бе продаден на Уест Хям, като неговото място в средата на терена ще заеме привлечения под наем от Ливърпул – Лазар Маркович. С травми в лагера на тигрите са още Раян Мейсън, Алекс Брус, Маркус Хенриксен, Алан МакГрегър и Моузес Одубайо.

Хъл показа подобрение особено при представянето си в защита. Очакваме доста прибрана игра от тигрите на Олд Трафорд, която да затрудни Манчестър Юнайтед. Смятаме че няма да станем свидетели на голово зрелище в тази среща.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.5 гола @ 1.60 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации