9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Хъл Сити (10 яну 2017) прогноза, Купа на Лигата

Манчестър Юнайтед и Хъл Сити излизат един срещу друг в първа 1/2-финална среща в турнира за Купата на Лигата. Двубоя ще се изиграе на 10.01.2017г. (вторник) от 22:00 часа българско време на стадион Олд Трафорд.

Манчестър Юнайтед спечели с 4:0 срещу Рединг в турнира за ФА Къп през уикенда. Сега пред червените дяволи предстои друга турнирна битка, която може да им отвори вратите към финала на Уембли.

След като получиха почивка срещу Рединг, в състава на червените дяволи се очаква да се завърнат Златан Ибрахимович, Давид Де Хеа, Пол Погба и Антонио Валенсия. Все пак предвид предстоящото дерби с Ливърпул през уикенда, Жозе Моуриньо отново едва ли ще избере оптимален състав. Почивка ще получи Майкъл Карик и в средата на терена ще видим Андер Ерера. Маркос Рохо получи травма срещу Рединг и ще остане извън групата за мача. Ерик Байли пък отпътува за родината си тъй като ще вземе участие в турнира за Купата на Африканските нации и няма да е на разположение на Жозе Моуриньо в следващите седмици.

Хъл Сити също продължава напред във ФА Къп след като спечели с 2:0 срещу Суонзи през уикенда. Сега обаче за тигрите предстои първата битка с Манчестър Юнайтед, която може да отговори на въпроса дали отбора има някакъв шанс да играе на финала на Уембли.

Ахмед Елмохамади и Диомерси Мбокани ще вземат участие в турнира за Купата на Африканските нации и напуснаха лагера на Хъл Сити. Новия треньор на отбора – Маркос Силва има огромни проблеми със своята защита тъй като под въпрос за мача заради различни травми са Хари Макгуайър, Къртис Дейвис и Майкъл Доусън. В отсъствието на Мбокани, единствен нападател в схемата на Хъл ще бъде Абел Ернандес. Маркос Силва ще подреди своя отбор в защита и ще търси добър турнирен резултат преди реванша на КейКом Стейдиъм.

Предвид предстоящото дерби с Ливърпул, в лагера на Манчестър Юнайтед едва ли ще хвърлят всички сили в тази среща. Като добавим и факта, че Хъл Сити пристига на Олд Трафорд предимно да се брани не очакваме да видим много голове в първата 1/2-финална среща.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.5 гола @ 1.55 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации