5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Челси: прогноза Англия, Висша Лига

Манчестър Юнайтед – Челси
Англия, Висша Лига
Начало: неделя, 16 април 2017, 18:00 ч.
Стадион: „Олд Трафорд“, Манчестър

Манчестър Юнайтед приема Челси в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 16.04.2017г. (неделя) от 18:00 часа българско време на Олд Трафорд, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли. Манчестър Юнайтед спечели с 3:0 гостуването си на Съндърланд преди седмица. Въпреки това червените дяволи остават на 5-то място в класирането с малък шанс за попадане в Топ 4. Челси пък спечели с 3:1 гостуването си на Борнемут и крачи уверено към титлата.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Червените дяволи стигнаха до 1:1 през седмицата с Андерлехт и направи сериозна крачка към 1/2-финалите в Лига Европа. Целите на Манчестър Юнайтед в Лига Европа могат да оставят надпреварата във Висшата Лига на втори план.

Дербито с Челси пропускат контузените Крис Смолинг, Фил Джоунс, Хуан Мата и Уейн Рууни. Давид Де Хеа пропусна гостуването на Андерлехт, но сега се завръща на вратата на червените дяволи. В центъра на защитата без алтернатива изглеждат Ерик Байли и Маркос Рохо, а Дейли Блинд ще действа на левия бек. Андер Ерера остана неизползвана смяна срещу Андерлехт, но сега ще стартира като титуляр в средата на терена.

 Челси

Сините продължават да крачат уверено към титлата, а добър резултат на Олд Трафорд може да предреши битката във Висшата Лига. Добрата новина за Антонио Конте преди мача е че в състава му няма контузени или наказани играчи.

Така италианския специалист ще заложи на обичайната си единадесеторка през този сезон. Вилиан отново ще остане резерва, а по дясното крило на атаката на Челси ще видим Педро Родригес. Единствената въпросителна пред Конте е кой измежду Сеск Фабрегас и Неманя Матич да стартира като партньор на Н’Голо Канте в средата на терена. Фаворит изглежда сърбина заради по-добрите си дефанзивни качества.

Манчестър Юнайтед – Челси: Прогноза

Очакваме напечено дерби, в което Жозе Моуриньо ще се опита да си върне за двете загуби от Челси през сезона. Манчестър Юнайтед не бележи много голове в последно време, като последните 6 домакинства са завършили с под 2.5 гола. Заряда на този мач ни подсказва че отново ще видим малко попадения на Олд Трафорд.

Препоръчителен залог: Над 2.5 гола@ 1.65 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации