7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ман Сити – Евертън (21 авг 2017) прогноза – Премиершип

[asitora_forecast league=“796″ hosts=“28110″ guests=“27978″ time=“22:00″ date=“21 авг“ forecast=“1 и Гол/Гол“]

Манчестър Сити не бяха твърде убедителни на старта на новия сезон в Премиершип, когато гостуваха на Брайтън. „Гражданите“ се нуждаеха от цели 70 минути за да открият резултата благодарение на Агуеро, и след това още пет минути за да се случи автогол и оформи крайния резултат 0-2.

Евертън също не бяха блестящи имайки предвид мащабната селекция, която осъществиха през лятото. Като домакини „карамелите“ спечелиха с минималното 1-0 срещу Стоук Сити, а герой на мача бе Уейн Рууйни, отбелязал единственото попадение в добавеното от съдията продължение в края на първата част. По-рано през седмицата Евертън се справиха в първия плейофен мач за влизане в групите на Лига Европа с Хайдук Сплит, но за цялостна промяна в играта им в сравнение с изминалия сезон все още е рано да говорим.

За да се наместят рамо до рамо с най-добрите отбори в лигата Евертън трябва да започнат да създават много повече положения, както и да наблегнат на гостуванията, които определено са слабата им страна.

В предходния сезон Евертън изненадващо се справи срещу този съперник. Първо „карамелите“ буквално смазаха Сити с 4-0 на Гудисън Парк, а във втората среща на Етихад резулата бе 1-1. Последните три сезона битката между тези два съперници е напълно изравнена по две победи и две равенства. Евертън нямат победа на Етихад от 2010 година насам, а оттогава загубиха четири пъти и три мача завършиха наравно. Манчестър Сити загуби само един път у дома през изминалия сезон, но пък записа цели 7 равенства от останалите 18 срещи. Интересна е и головата равносметка, която е средно под 2 гола на мач на Етихад. Последната статистика е нещото, което Пеп Гуардиола се надява да подобри този сезон и времето да стартира тази промяна е понеделник вечер!

Направи своя залог в Efbet за победа на Ман Сити и Двата отбора да отбележат гол + 100 лева бонус!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации