Ман Сити – Тотнъм

„Гражданите“ се пропукаха на няколко пъти и отстъпиха на този си съперник преди седмица. Това беше най-големият успех за Тотнъм от много дълго време насам, а след него дойде още един такъв – в ранния мач от съботния ден в домакинството на Хъдърсфийлд, спечелен с изразителното 4:0.

Така „шпорите“ продължават да поддържат една много добра линия, която се гради вече от 3 последователни техни победи, в които не са допуснали и гол във вратата си. Не се вижда как ще запазят този си силен ход още повече, че имат визита на Манчестър Сити.

„Гражданите“ ще разгърнат най-доброто от себе си и ще създават положение след положение пред вратата на Уго Лорис, като тези 90 минути ще му се сторят много по-дълги. Лорис ще бъде най-дейният в редиците на Тотнъм, а когато това се казва за вратаря на определен отбор, то положението за него със сигурност не е добро.

Ман Сити ще са неотразими и ще наваксат пасива си от първия мач, като ще разгромят Тотнъм в реванша.

Прогноза Ман Сити – Тотнъм: 1 (-1.5АХ) @ 1.90 коеф.

Виж футболни прогнози и за останалите мачове от Шампионска лига и не пропускай възможността да удвоиш сумата, която си приготвил за спортни залози със 100% бонус за първия депозит до 100 лева в efbet (важат правила и условия 18+):