14.5 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ман Юнайтед – Ливърпул

Почти месец измина откакто Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправиха един срещу друг във вълнуващ мач от 1/4 финалите от турнира за Купата на Англия, тази неделя двата отбора се срещат отново на „Олд Трафорд“ в среща от 32-рия кръг на Висшата лига.

Възпитаниците на Ерик тен Хаг се наложиха с 4-3 над Ливърпул на 1/4 финала, но изненадващо отстъпиха от Челси с идентичен резултат по-рано през седмицата. „Червените дяволи“ изостават с 11 точки от четвъртия Астън Вила, като все пак имат предимството да са с мач по-малко. Манчестър Юнайтед записаха само една победа в последните пет мача от първенството и ще имат сериозни проблеми срещу Ливърпул дори у дома.

Ливърпул може и да изпуснаха възможността за титла от турнира за Купата на Англия, но все още контролират позицията си на лидер във временното класиране. В последния кръг записаха очаквана победа над Шефилд Юнайтед, въпреки че тя не дойде толкова лесно, както мнозина предсказваха.

След като „гражданите“ спечелиха своя мач от текущия кръг, победата над Манчестър Юнайтед е задължителна. Ливърпул е с равен брой точки (70) с Манчестър Сити, но с по-добра голова разлика и има шанса да увеличи преднината си с три пункта.

Ливърпул има страхотна статистика от началото на годината, с която никой друг отбор не може да се похвали, изразяваща се в 16 победи с отбелязани 59 гола във всички турнири.

Психологическата травма от загубата в четвъртък със сигурност ще даде своето отражение в този мач и Ливърпул ще спечелят този мач.

Прогноза: Победа за Ливърпул

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации