13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ман Юнайтед – Уест Хям

[asitora_forecast league=“796″ hosts=“28108″ guests=“28106″ time=“18:00″ date=“13 авг“ forecast=“1″]

Манчестър Юнайтед загуба с 1:2 финала за Суперкупата на Европа от Реал Мадрид през седмицата. Това обаче едва ли притеснява особено Жозе Моуриньо преди старта на сезона във Висшата Лига. Червените дяволи искат да се борят за титлата и ще търсят успеха срещу Уест Хям. Ерик Байли и Фил Джоунс пропуснаха мача с Реал Мадрид заради наказания, но сега ще бъдат на линия. Новото попълнение в атака – Ромелу Лукаку вече отбеляза първия си гол в официален мач за клуба и отново ще действа в предни позиции. Люк Шоу, Маркос Рохо и Ашли Йънг са трайно контузените в лагера на Манчестър Юнайтед.

Уест Хям разочарова феновете си с представянето през миналия сезон. Чуковете стартира с по-сериозни амбиции през тази кампания, като се подсилиха с някои класни попъления. Славен Билич закупи Хавиер Ернандес и Марко Арнаутович в предни позиции и взе без пари опитния Пабло Сабалета. Преди старта, в лагера на Уест Хям има някои проблеми с контузии. Твърдо аут са Анди Керъл и Шейку Куяте, а под въпрос са Мануел Ланзини, Диафра Сако, Софиан Фегули и Аарън Кресуел.

Очакваме силен старт на сезона от Манчестър Юнайтед. Червените дяволи афишират амбиции да се борят за титлата и нямат право на грешки у дома срещу отбори като Уест Хям.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации