6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Марибор – Апоел Беер Шева (22 авг 2017)

[asitora_forecast league=“805″ hosts=“28440″ guests=“28439″ time=“21:45″ date=“22 авг“ forecast=“Под 2,5 гола“]

Апоел Беер Шева отпътува за Словения, където ще се изправи срещу местния Марибор в мач реванш от плейофите на Шампионска лига.

Марибор

В третия квалификационен кръг Марибор се справи пестеливо срещу исландския ФХ Хафнарфьордур побеждавайки ги с по 1-0 в двата мача. Отстраняването на исландците ги изпрати директно в плейофите на Шампионска лига, където очаквано отстъпиха в първия мач с 2-1 в Израел, макар че именно те успяха да открият резултата с ранен гол в десетата минута на мача. Този гол обаче вместо да разсее редиците на съперника, на Апоел им трябваха само две минути за да върнат попадението и в края на полувремето вече водеха с 2-1. В Словения, Марибор заемат първа позиция в шампионата, където регистрираха само едно равенство за изминалите шест кръга.

Апоел Беер Шева

След като поразиха Лудогорец в третия квалификационен кръг, Апоел Беер Шева са само на крачка от влизане в групите на Шампионска лига. Отбора се бори изключително силно срещу Лудогорец и до голяма степен късмета бе на тяхна страна да продължат. В Словения се нуждаят от само един гол, с което до голяма степен ще обезмислят срещата и подкопаят психическото състояние на противника.

Марибор и Апоел Беер Шева нямат други срещи по-между си освен изминалият мач, а крайния резултат от тази среща е твърде неясен и може би ще се реши само от един гол!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации