Марсилия – Монако неделя 13 януари

Марсилия vs Монако – Прогноза

Стадион „Велодром“ отваря врати за сблъсъка между Олимпик Марсилия и Монако. Двата отбора ще се изправят единс срещу друг в неделя, 13 януари от 22:00 часа наше време. Срещата е от 19-тия кръг на френската Лига 1, а фаворит несъмнено е отбора на домакините.

Марсилия изпаднаха до шеста позиция в таблицата след като нямат успех в последните три кръга, което включва две равенства срещу Анже и Реймс и загуба от Нант. Амбицията на тима от средиземноморския град да се класира до местата даващи право на участие в Шампионска лига все още е изпълнима, но за целта трябва да започнат да печелят по-често.

По рано през седмицата Марсилия се издъниха и в турнира за Купата на Франция, допускайте срамна загуба от аматьорският отбор на Андрезьо с 2:0. Този фал навлече доста неприятности на отбора в чисто психологически план и в неделя ще разберем, дали са се отърсили от срама.

Монако продължава ударно да търси своето място в дъното на класирането. Монегаските приключиха с две поражения миналата 2018 година, с което остават на 19-та позиция със само 13 спечелени точки в актива си.

В първото представяне на Монако в новата година, възпитаниците на Тиери Анри се поздравиха с две победи извън Лига 1. Това е победата над аматьорския клуб Русийон с 1:0 и победа над Рен след дузпи в турнира за Купата на Лигата, с което клуба от княжеството си осигури място на финала, където ще играе срещу Гингам.

ПРОГНОЗА: 1 @ 1.53 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Марсилия новини

По последна информация в състава на Олимпик Марсилия няма кадрови проблеми, с изключение на отъстващият Хироки Сакай, който има ангажимент с националния отбор на Япония.,

Монако новини

В лагера на гостите проблемите продължават да са сериозни, а лазарета пълен, включващ 13 футболисти.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!