10.3 C
Ню Йорк
неделя, април 28, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Марсилия – Сент Етиен, прогноза

Олимпик Марсилия посреща Сент Етиен на своя Стад Велодром в последна среща от осмия кръг на френското първенство. Последния двубой тук между двата отбора завърш с победа на Олимпик Марсилия с 2-1.  

Марсилия ще търси задължително нови три точки в този двубой, за да може да си подсигури лидерската си позиция в първенството. Момчетата на Биелса запознаха неубедително сезона с равен и загуба, но след това последваха пет последователни победи, с което заслужено Марсиия оглавява временното класиране с актив от 16 точки. Топ нападателят на Марсилия – Жиняк е основният играч, чиито заслуги изведоха Марсиия на първо място с отбелязани осем гола за изминалите седем кръга, като в момента Жиняк е на водещ голмайстор в Лига 1. Освен Жиняк, с добра игра се отличава и крилото Андре Аю, който заедно с Жиняк отбелязаха по два гола за последната разгромна победа на Марсилия над Реймс. 3-0, 4-0 и 5-0 са едни от последните резултати на Марсилия, което означава, че Марсело Биелса си е свършил добре работата с постройката на отбора и вероятно няма да има никакви промени срещу Сент Етиен.

Сент Етиен заемат 6-то място в класирането, но разликата им с Марсилия е само от две точки. Отбора се представя много добре, а и успя да си подсигури участие в груповата фаза на Лига Европа. Последните три кръга отбора имаше тежка програма. След като загуби от ПСЖ с категоричното 5-0, последва минимална победа над Каен и равенство срещу Бордо. Кристоф Галатаие със сигурност опитва някой промени в играта на ръководеният от него тим, но остават проблемите в защита, където продължават да са контузени бранителите Теофил и Перин както и халфовете Горне и Хамума.

Очертава се интересен мач, който може да размести позициите във временното класиране. Букмейкърите дават предимство на Марсилия, но това се дължи само и единствено на домакинския фактор. Сент Етиен не са за подценяване,   макар че срещу топ отборите играят трудно.

Прогноза Марсилия – Сент Етиен: Над 2/2,5 гола при 1,80 коефициент (Бет365) 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации