6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Матусол елиминира Хелмут в епичния „NBC Хедсъп” финал

Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Професионалният покер играч Мат Матусол, наричан още „устата”,успя да победи Фил Хелмут в последния ден от турнира „NBC Хедсъп” за 2013 година.

Матусол направи едно от най-впечатляващите представяния в своята кариера, след като победи Хелмут във финалния хедсъп мач между двамата, за да вземе заслужено наградата от 750,000 щатски долара.

Матусол успя да спечели първата от трите заключителни битки с големи залагания срещуХелмут, но 48-годишният американец показа, че няма да се даде лесно на финала и изравни победите, като остави крайният победител в турнира да се решава в последния трети мач между двамата.

„Устата” обаче не се обезкуражи от така стеклите се обстоятелства и спечели решаващия сблъсък между двамата опитни професионалисти, които направиха един наистина зрелищен хедсъп за всички любители на покера.

За да стигне до голямата награда от „NBC Хедсъп”, Матусол трябваше да елиминира имена като Майкъл Мизраки, Виктор Блом, Бари Грийнщайн, Джон Хенигън и Скот Сейвър.

Бившият член на отбора на „Фул Тилт” бе сериозно засегнат от събитията около „черния петък” и рядко се виждаше на големите покер събития през последните няколко години.

Той обаче бе повече от уверен в своите способности още от самото начало на този турнир, след като заяви в последните спортни новини свързани с покер,че „това е неговото време”.

Матусол успя да елиминира Хелмут, който има четири милиона долара печалби за последната година, както и гривна от Световните покер серии.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации