6.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мексико – Русия, прогноза (24 юни 2017)

Изключително инфарктна среща за Русия, които са на път да напуснат Купата на Конфедерациите. Двубоя Мексико – Русия ще се изиграе на стадион „Казан Арена“ от 18:00 часа в събота, 24 юни 2017г.

Русия остават на трето място в групата, след като бяха категорично надиграни в изминалия кръг от Португалия. Футболистите на Станислав Черчесов не успяха да регистрират нито един точен удар във вратата на противника и благодарение на добрата им игра в защита и професионалните действия на вратаря Акинфеев се спасиха от унизително поражение.

Трудностите, които изпитваха срещу Португалия вероятно ще се пренесат и на терена с Мексико, което ще ги постави под сериозно изпитание да отпаднат от турнира за Купата на Конфедерациите като домакини още в груповата фаза. Единственото предимство, което може би ще имат Русия е слабата защита на Мексико, но за да стигнат до там, задължително трябва да печелят повече битките в средата на терена.

Мексико вече се оглеждат за полуфиналите, след като достигнаха до пълен обрат в изминалия кръг с аутсайдера в групата Нова Зеландия. „Ел Три“ допуснаха гол в първата част, но успяха да обърнат резултата в своя полза, с което стъпиха на лидерското място в групата.

Шампионите от Централна Америка делят първото място с Португалия, но също се нуждаят от задължителна победа над Русия, в противен случай ще бъдат извън играта, ако „Сборная“ спечелят този мач, а Португалия надиграе Нова Зеландия.

Двата отбора не са играли по-между си, и в този мач имат един единствен избор – да атакуват! Най-добрия шанс за сигурно класиране е победата в този кръг, което ще накара и двата отбора да не играят предпазливо. Докато Мексико има проблеми в защитата, то в атака „Ел Три“ притежават сериозно оръжие, точно противоположното на това, с което могат да се похвалят Русия.

Прогноза: Над 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации