8.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мидълзбро – Лийдс 02.03.2018

Мидълзбро е домакин на Лийдс в среща от 35-тия кръг на Чемпиъншип. Домакините са амбицирани да спечелят трите точки в този мач, с което ще се приближат до местата, даващи право на участие в плейофите за Висшата Лига. Двубоя на стадион „Ривърсайд“ в Северна Англия е в петък, 02 март, от 21:45 часа наше време.

Тони Пулис ще разчита на Адама Траоре, след като нападателя обжалва наказанието си. Джак Харисън също ще получи шанс за изява, след като се представи добре при визитата на Съндърланд в предходния кръг. Аут обаче остават две основни фигури в „Боро“. Това са нападателя Руди Жестед и защитника Фабио да Силва, като контузията на първия ще го остави извън терените до края на сезона.

Лийдс изостават от Мидълзбро на 11-та позиция само с три точки и също ще се стремят към успех в този кръг. Пол Хекингботъм знае, че не разполага с много време да атакува Топ 6 и всеки един от оставащите 12 кръга до края ще трябва да играят на върха на възможностите си. Като гости Лийдс нямат проблеми, след като имат равен брой успехи от началото на сезона при мачовете им на Елън Роуд и извън него.

В кадрови план Пол Хекингботъм има малко повече проблеми. Лоренс Де Бок, нападателя Кемар, заедно с Конър Шаогнеси, Люк Айлинг и Тайлър Робъртс остават аут. Пабло Ернандес пропусна победата над Брентфорд през уикенда и остава под съмнение за предстоящия мач. Младата надежда Тайлър Робъртс се представя добре и ще трябва да замести подобаващо Кемар.

Двата отбора ще излезнат със схема 4-3-2-1, и едва ли ще видим повече от 2 гола. Мидълзбро нямат победа над Лийдс в последните шест мача във всички турнири, като в 4 от тях резултата бе под 2,5 гола.

Препоръчителен залог за Мидълзбро – Лийдс:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации