5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мидълзбро – Челси, Висша Лига, неделя – 20 ноември

Мидълзбро и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 20.11.2016г. (неделя) от 18:00 часа българско време на стадион Ривърсайд, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос.

Мидълзбро стигна до точка при гостуването си на Манчестър Сити. Гол в последната минута донесе равенство 1:1 на Боро на Итихад и удължи серията без загуба на отбора на 3 мача. Момчетата на Айтор Каранка се намират на 15-то място с актив от 11 точки, а сега на Ривърсайд посрещат друг фаворит за титлата – Челси.

Гастон Рамирес се завръща в състава на Мидълзбро след като не игра при гостуването на Манчестър Сити заради наказание. Даниел Аяла пък пропусна два мача заради контузия и сега е под въпрос. Джеймс Хъзбанд пък няма достатъчна игрова практика и също не е готов за срещата. Айтор Каранка заложи на 4-5-1 срещу Манчестър Сити и сега едва ли ще изневери на тази постройка. Така Алваро Негредо отново ще е единствения нападател в схемата на Мидълзбро.

Челси разби Евертън преди паузата с 5:0. Успеха позволи на сините да се изкачат на 2-ро място в класирането, с актив от 25 точки, само на една зад лидера Ливърпул. Успеха за момчетата на Антонио Конте бе 5-ти пореден във Висшата Лига, като в тези мачове отбора дори не е допуснал гол във вратата си.

Еден Азар и Диего Коща се завърнаха от мачовете на националнте си отбори с леки травми. Въпреки това двете звезди на Челси ще стиснат зъби и ще вземат участие на Ривърсайд. Курт Зума и Марко Ван Гинкел все още не са готови за игра, а лек проблем с травма има и Сеск Фабрегас. Антонио Конте едва ли ще изневери на формацията и състава, който му донесе пет поредни победи без допуснат гол във Висшата Лига.

Челси изглежда впечатляващо в последните срещи и печели без особени трудности. Сините ще имат тежко гостуване срещу коравия Мидълзбро, но по-високата класа на момчетата на Антонио Конте накланя везните в тяхна полза.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Челси @ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации