13.3 C
Ню Йорк
петък, май 3, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мизраки спечели „Шампионата на Покер Играчите”

Мизраки
Опитай късмета си в Offsidebet, стани като Мизраки

Професионалният покер играч Майкъл Мизраки успя да спечели „Шампионата на Покер Играчите” с входна такса от 50 хиляди долара за втори път, като по този начин стана единствения човек в историята на покера с подобно постижение.

Имаше времена, когато бе трудно на хората да повярват, че Мизраки е считан за един от най-добрите покер играчи без дори да има спечелена гривна от Световните Покер Серии (WSOP).

31-годишният американец, който е родом от Флорида доминираше през цялото време на финалната маса и продължи победния си ход в прекия хедсъп срещу Крис Клодницки за да вземе заслужено голямата награда за първо място от 1,4 милиона щатски долара.

След победата в тазгодишното издание на престижния покер турнир, Мизраки развълнуван от своето постижение заяви:

„Не мога да обясня какво е чувството да спечелиш ‘Шампионата на Покер Играчите’ за втори път. Това е като сбъдната мечта.”

Мизраки спечели „Шампионата на Покер Играчите” и преди две години, като тогава прибра 1,55 милиона щатски долара от наградния фонд, след като по пътя си към първото място отстрани 116 участници в турнира. Това бе и неговата първа голяма WSOP победа.

Само от 2010 насам той е спечелил от турнири повече от седем милиона долара, а в класацията на покер печалби за всички времена заема четвъртото място с повече от 14 милиона от същата валута. Любимият му вариант на покер игра рабира се е Тексас Холдем покер.

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации