9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Атлетико Мадрид (19.02 21:45)

Марио БалотелиТурнир: Шампионска лига
Двубой: Милан – Атлетико Мадрид
Начало: 19.02.2014, 21:45 часа
Прогноза: Победа за Атлетико Мадрид (2,20 коефициент)

Анализ:
Милан и Атлетико Мадрид излизат на стадион „Сан Сиро“ в първа среща от осминафиналите на Шампионска лига. Милан е определено отбора аутсайдер в този мач, тъй като за поредна година, отбора записва все по-слаби резултати. За разлика от Милан – Атлетико Мадрид са в съвсем друга форма и положение. Отбора има шансове дори за титла в Примера Дивисион, тъй като в момента заедно с Барселона и Реал Мадрид са с еднакъв точков актив, нещо, което не се е случвало в близките години.

За Милан няма какво толкова да се каже, освен че продължават със слабото си представяне в Серия А. Успяха на косъм да се класират за осминафиналите в Шампионска лига, но вероятно това ще им е краят. В Серия А се подвизават към средата на класирането, а в последния им домакински мач тук едвам успяха да вземат трите точки от посредствения тим на Болоня. За Милан интересното е, че каквото и да правят в Серия А, в Шампионска лига са друг отбор. Заедно с Аякс, Барселона и Селтик се добраха до този етап, но срещу Атлетико Мадрид трудно ще покажат нещо, с което да спрат испанците. Монго играчи пропускат срещата. Сред тях са Робиньо, Бонера, Кристанте, Шаарави, Емануелсон и други, а Мунтари е наказан.

Атлетико Мадрид могат само да съжеляват, че изпуснаха ценни точки и Барселона и Реал Мадрид се доближиха до тях. Диего Симеоне обаче не е отписал нещата и реално те са един от претендентите за титла. В Шампионска лига отбора записа цели пет победи и само едно равенство, което ясно показва, какво ще е вероятната развръзка в мача!

Атлетико Мадрид ще играят малко по предпазливо в този първи мач, защото все пак играят срещу Милан. След две седмици ще им е далеч по-лесно в Испания, затова може би няма да видим много голове, а един гол от страна на гостите ще им реши всичките проблеми!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации