9.5 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Болоня (21.05)

Милан е домакин на Болоня в предпоследен кръг от сезон 2016/2017 в Серия А. Двубоя на стадион „Сан Сиро“ е в неделя от 16:00 часа българско време. Милан имат всички шансове да надминат постижението си миналия сезон и да се класират сред първите шест, докато за Болоня позицията в долната половина на таблицата е напълно очаквано и приемлив край за сезона.

Милан не успяха да спечелят в нито един от последните пет кръга, спечелвайки само три точки, но добрата им игра през сезона им позволява дори при това развитие на резултатите да се задържат сред първите шест, но за да финишират на същото място, „росонерите“ вече трябва да спечелят този и следващия мач, тъй като плътно зад тях остават тимовете на Фиорентина и Интер.

Най-добрата вест за Винченцо Монтела е, че както в този мач, така и в последния кръг ръководеният от него тим ще срещне сравнително преодолими съперници, и проблемите в кадрови план свързани с отсъствието на Бонавентура, Игнасио Абате, Лука Антонели и Матиа Де Шилио не трябва да окажат влияние върху играта им у дома.

Болоня отново изиграха един колеблив сезон, но в крайна сметка поне запазват статута си и мястото, на което завършиха и в предходната кампания. Сезона за Болоня приключи преди седмица, след като си подсигуриха участието в Серия А и сега просто ще доиграят сезона, на безопасна дистанция от 10 точки пред зоната на изпадащите. В състава на Роберто Донадони аут остават Адам Наги и Доменико Майета.

Милан няма право на грешка в този мач и ако допуснат за пореден път да не победят съперника си, със сигурност ще съжеляват и обезмислят целия сезон.

Прогноза: ПП/КР Милан @ 2.00 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации