9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Палермо, прогноза

Милан и Палермо излизат един срещу друг в среща от 10-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят на „Сан Сиро“ е в неделя 02.11.2014г. от 21:45ч. В Efbet.com може да откриете следните коефициенти: успех за Милан – 1,50, равенството се приема на 4,00, а победата за Палермо е 7,00.

Милан е 4- ти в класирането с 16 точки. „Росонерите“ са в страхотна поредица от шест срещи без загуба в „калчото“. Момчетата на треньора Филипо Индзаги са и най – резултатният отбор в Серия А с отбелязани 18 гола. През седмицата Милан не успя да победи Каляри, завършвайки 1:1. Но и в този двубой, както и в останалите досега „росенерите“ бяха по – добри и определено загубиха две точки. С травми в техния лагер са: Рикардо Монтоливо, Фернандо Торес Джакомо Бонавентура, а наказан е Съли Мунтари. Милан се е носочил към призовата тройка и подобен двубой трябва да бъде спечелен, за да не се увеличи разликата с лидерите в Серия А – Рома и Ювентус.

Палермо е на 15 – то място в шампионата с девет точки и голова разлика 9-17. Отбора спечели два от последните си три мача и се измъкна от опасната зона на изпадащите. Тези победи обаче дойдоха пред своя публика. А далеч от тифозите си, Палермо не се представя силно. За това говорят и четирите гостувания на тима в Серия А до момента – поражения от Ювентус 0:2, Емполи 0:3, Верона 1:2 и само една спечелена точка срещу тима на Наполи 3:3. Българският талант Ивайло Чочев вече направи своя дебют в италианския футбол, като не е изключено да се появи като титуляр на митичния „Сан Сиро“.

Милан няма загуба от Палермо в последните четири мача. Моята прогноза е за продължение на тази статистика. Определено може да се заложи на коефициент от 1,50 в Efbet.com за успех на „росонерите“.

Гледай Милан– Палермо на живо ТУК!

Прогноза Милан– Палермо 1

Сигурност: 6/10

Коефициент: 1,50 в Efbet.com

 

Последни 6 директини срещи:

Милан – Палермо 2:0

Палермо – Милан 2:2

Палермо – Милан 0:4

Милан – Палермо 3:0

Палермо – Милан 2:1

Милан – Палермо 2:2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации