6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Милан – Рома, Серия А, Италия, 14 май 2016

Милан и Рома се изправят един срещу друг в чакания с най-голям интерес двубой от последния 38-и кръг в Серия „А“. Срещата е на 14 май, събота, от 21:45 часа на „Стадио Сан Сиро“.

Отборът на Милан се намира на 7-о място във временното класиране с актив от 57 точки, с една по-малко от шестия Сасуоло. „Росонерите“ трябва да търсят задължителна победа, за да се класират в Топ 6 и да участват в Лига Европа. Тимът има шанс да си спечели виза за втория по-сила клубен турнир на Стария континент и от турнира за Купата на Италия, тъй като на 21 май ще спори за трофея с шампиона Ювентус. Воденият от Кристиан Броки тим има два шанс да играе в Лига Европа, но има и вероятност тези възможности да бъдат пропилени.

Гледай Милан – Рома на живо от тук Efbet

Сасуоло посреща Интер в същото време, но „нерадзурите“ няма за какво да се борят и е много възможно „зелено-черните“ да спечелят битката с Милан за 6-ата позиция. В миналия кръг „росонерите“ надиграха Верона с 1:0 като гост, с което сложиха край на серията си от три мача без успех в първенството. В последните си десет срещи в Серия „А“ „червено-черните“ имат само две победи, така че са доста далеч от най-добрата си форма.

Рома се бори за второто място, след като изостава на две точки от Наполи. „Вълците“ ще се опитат да спечелят сребърните медали, с което ще бъдат възнаградени за доброто си представяне пред втората половина на сезона. „Вълците“ наредиха четири поредни победи, а в последните си пет мача отбелязаха 13 гола.

В миналия кръг възпитаниците на Лучано Спалети не срещнаха трудности при домакинството си на Киево и спечелиха с 3:0, а преди това надираха Дженоа с 3:2 в Генуа. Рома има само една загуба в последните си 12 мача на чужд терен в първенството. Те са един от най-резултатните отбори далеч от дома, така че защитниците на Милан ще трябва много да внимават за намиращите се в прекрасна форма Салах, Ел Шаарави и Тоти.

През първия полусезон двата отбора не се победиха на „Стадио Олимпико“, завършвайки при резултат 1:1. Въпреки че в предстоящия мач и двата състава ще бъдат водени от други старши-треньор в сравнение с двубоя в Рим, очаквам отново попадения в двете врати, тъй като Милан трябва да се представи силно в последния си мач у дома за сезона, а Рома е един от най-добрите гости в Серия „А’.

Прогноза Милан – Рома: Гол/Гол @ 1,55 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации