10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан е възможно да загуби домакинството си на Торино

Отборът на Милан е домакин на Торино в среща от първия кръг на италианската Серия „А“. Двубоят е в неделя (21 август) от 19:00 часа на „Сан Сиро“ в Милано.

Милан започва новия сезон под ръководството на Винченцо Монтела и ще се опита най-после да зарадва феновете си с класиране поне в Топ 4. Преди няколко дни „росонерите“ осъществиха най-сериозния си трансфер през лятото, привличайки халфа Хосе Соса от Бешикташ. Преди това тимът се подсили с Джанлука Лападула от Пескара и с това се изчерпват новите футболисти на „Сан Сиро“.

В предсезонната си подготовка Милан записа три победи и две загуби. Успехите бяха срещу Бордо, Байерн Мюнхен (на дузпи) и Фрайбург, докато пораженията дойдоха от английските грандове Ливърпул и Челси.

Торино със Синиша Михайлович начело може да бъде една от приятните изненади през този сезон в Серия „А“. Миналата кампания те завършиха на 12-то място, но сега очакванията са по-големи.

„Биковете“ направиха далеч по-добра селекция от своя съперник на този етап, подсилвайки се с трима играчи на Рома – Кастан, Ляич и Фалке. Освен това в тима бе привлечен и Панайотис Тахцидис от Дженоа.

Торино не допусна загуба в приятелските си срещи през лятото, а миналият уикенд стартира успешно сезона с успех в турнира за Купата на Италия с 4:1 над Про Верчели.

Торино няма победа над Милан като гост от далечната 1995 година като балансът им на „Сан Сиро“ е 6 равенства и 14 загуби. В този момент обаче изглежда, че „биковете“ имат сили да се преборят ако не за победа, то поне за една точка.

В последните седем сезона в Серия „А“ Торино не е губил в първите кръгове – 3 победи и 4 равенства. „Росонерите“ пък имат само един успех в последните пет старта в италианския елит, така че и предвид не чак толкова задоволителната им селекция, няма да е изненада, ако не спечелят срещата.

ПРОГНОЗА: Х2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации