11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Фиорентина (19 фев 2017) прогноза, Серия А

Милан и Фиорентина излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 19.02.2017г. (неделя) от 21:45 часа българско време на стадио Сан Сиро.

Милан измъкна точка след равенство 1:1 при гостуването си на Лацио миналия понеделник. Така росонерите остават на 7-мо място в класирането с актив от 41 точки. Момчетата на Винченцо Монтела трябва да направят силен завършек на сезона за да се надяват на място в евротурнирите. Първата крачка към такъв рейд е двубоя с директен конкурент – Фиорентина.

Рикардо Монтоливо, Джакомо Бонавентура, Матия де Шилио, Алесио Романьоли и Лука Антонели пропускат мача заради травми. Габриел Палета и Юрай Кучка се завръщат в титулярния състав на Милан след като изтърпяха наказания срещу Лацио. Възможно е в средата на терена Винченцо Монтела да пусне Хосе Соса за сметка на младия Мануел Локатели.

Фиорентина спечели с 3:0 срещу Удинезе преди седмица. Така виолетовите затвърждават възхода си от началото на годината и се изкачиха до 8-мо място в класирането с актив от 40 точки. Гостуването на Милан ще покаже дали Фиорентина ще може да се бори за място в Европа догодина.

В състава на виолетовите няма никакви контузени или наказани футболисти. Единствения проблем за Пауло Соуса преди мача на Сан Сиро е умората натрупана при победата с 1:0 при гостуването на Борусия М’Гладбах в Лига Европа в четвъртък вечер. Автора на победния гол за Фиорентина – Федерико Бернардески отново ще остане на скамейка и ще очаква включване след почивката. Никола Калинич ще се завърне в титулярния състав след като остана резерва на Коума Бубакар срещу Удинезе преди седмица.

Милан се намира в лоша форма, а росонерите имат и проблеми с контузени футболисти. От това ще се възползва отбора на Фиорентина, който изглежда преобразен от началото на годината. Виолетовите натрупаха доста точки в последните срещи ще добавят поне още една в гостуването на Сан Сиро.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Фиорентина или Равен @ 1.72 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации