9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Фрозиноне, прогноза (01.05)

Милан е домакин на Фрозиноне в двубой от 36-ия кръг на италианското футболно първенство. Мачът е в неделя, 1 май, от 16:00 часа на „Стадио Сан Сиро“.

Уволнението на Синиша Михайлович и назначаването на Кристиан Броки за старши-треньор на Милан също не даде резултат, след като „росонерите“ продължават с посредственото си представяне.

След равенството с Карпи (0:0) в предишното си домакинство, грандът от Милано трябваше да претърпи поредно унижение, след като загуби от последния Верона с 1:2 в понеделник. Така „росонерите“ останаха на 6-о място в таблицата с актив от 53 точки, с шест по-малко от петия Фиорентина. Единственият шанс на отбора да спаси сезона е да спечели Купата на Италия, където на 21-ви май в спор за трофея се изправя срещу Ювентус.

В двубоя срещу Фрозиноне Кристиан Броки няма да може да разчита на контузените Нианг, Бертолачи и Бонавентура. Под въпрос за срещата е Де Шилио, който получи контузия в миналия кръг и със седем шева на лицето. Алекс и Марио Балотели пък се очаква да се завърнат в титулярния състав като не взеха участие срещу Верона.

Три кръга преди края на сезона Фрозиноне е на 19-а позиция във временното класиране на пет точки от спасителната зона. Освен гостуване на „Сан Сиро“, тимът на Александър Тонев има гостуване и в Неапол, а другата им среща е със Сасуоло у дома, така че програмата им не е никак лека и е много вероятно след само един сезон да изпаднат от елита.

Фрозиноне се представя слабо напоследък като имат само една победа в последните си седем мача, в пет от които допуснаха загуби. В миналия кръг те преклониха глава пред Палермо у дома, а точките бяха от изключителна важност за тях като така позволиха на Ивайло Чочев и компания да ги изпреварят в класирането. Все пак очаквам „канарчетата“ да опитат всичко по силите си в този мач, така че ако Милан отново се представи слабо, е много вероятно Фрозиноне да не си тръгне с празни ръце от Милано.

Милан спечели с 4:2 на „Стадио Комунале Матуса“ през първия полусезон, но тогава играеше далеч по-силно. Фрозиноне трябва да се придържа към атакуващ стил на игра в предстоящия мач, защото точката до голяма степен не им върши работа. Поради тази причина очаквам да видим открит футбол като е много възможно да станем свидетели на ново голово шоу между тези съперници.

Прогноза: Над 2.5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации