14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан ще удари Удинезе

В неделя 11 септември 2016г. от 16:00ч. Милан посреща на своя стадион „Сан Сиро“ Удинезе в среща от 3 – ия кръг на Серия А. Двата отбора записаха победа и равенство след първите два кръга и това им отреди съответно 11 – о и 12 – о място в класирането преди този мач. Така съперниците ще търсят добър резултат, който да ги дръпне към челото на класирането. Росонерите допуснаха само едно поражение срещу Удинезе за последните четири директни срещи и напълно нормално и сега са определяни за големия фаворит в мача. Коефициента за тяхна победа е 1,66, варианта двата отбора да не се победят е 4,00, а успех за гостите от Удине е 5,00.

Милан постигна едно доста измъчена победа с 3:2 в първия кръг срещу гостуващия Торино, а във втория си мач малко и не им достигна за равенството срещу тима на Наполи – загуба с 2:4 в Неапол. Новият треньор на Милан Винченцо Монтела все още не може да напипа верния състав, като това се дължи най – вече на постоянно контузени играчи. И преди този мач ситуацията около неговата единайсеторка не е ясна. С различни травми са Андреа Бертолачи, Андреа Поли, Кристиян Сапата, а Юрий Кучка Мбайе Нианг са наказани. Едно от новите попълнения в тима Матиас Фернандес се контузи в среща за националния отбор на Чили и също пропуска този двубой. Така за пореден мач отговорността ще падне върху нападателя Карлос Бака, от който се очакват голове.

Удинезе също като своя опонент започна с победа и загуба, в първия кръг „зебрите“ бяха разбити от Рома с 0:4, а след това дойде първата победа за новия сезон с 2:0 над Емполи у дома. Треньорът Джузепе Якини няма до може ползва услугите на контузените бранители Орто Томас и Самир. Шанс за изява може да получи младия нападател Стипе Перица, който се отчете с гол в миналия кръг и замени неубедителния Дуван Сапата, който разочарова от началото на сезона.

Прогноза Милан – Удинезе: Милан @ 1,66 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации