Милан – Ювентус

Проследи Милан - Ювентус на живо с Пряко Предаване в efbet!!!

Милан – Ювентус
Серия А, ст. “Сан Сиро”
Гледай на живо от 21:30 ч.

Милан посреща Ювентус в дербито от 12-тия кръг на Серия А. Сблъсъка е в неделя, от 21:30 часа наше време и е последен за кръга. efbet ще излъчва срещата чрез услугата си Пряко Предаване, виж как да гледаш Милан – Ювентус на живо от тук. Преди края на този кръг Милан заема 4-та позиция във временното класиране и спечелени 21 точки, а гостуващият тим на Ювентус е първи, с 31 пункта.

По-рано през седмицата „росонерите“ не успяха да надиграят Бетис като гости, в скучен мач завършил 1-1 на Естадио Бенито Вилямарин. С това равенство Милан остават в положителна серия, включваща три победи и едно равенство. Срещу Ювентус в клуба има доста кадрови проблеми, свързани с отсъствието на Матия Калдара, Лукас Биглиа и Иван Стринич, а  под въпрос остават Давиде Калабриа, Бонавентура и Игуаин.

В състава на Ювентус аут остава само Диего Коста, но със сигурност ще видим в играта им отражение от първата загуба в Шампионска лига, която е и първа от началото на новата кампания. „Бианконерите“ отстъпиха с 1-2 у дома от Манчестър Юнайтед, което наистина бе голямата изненада от този кръг.

Докато Ювентус могат да си позволят грешки на този етап от надпреварата, то Милан трябва да печели възможно най-много точки за да се задържат в Топ 4. Юве имат добра статистика над „росонерите“, спечелвайки всеки един от последните пет мача по-между им. С проблемите в състава си, Гатузо трудно ще успее да обърне тази статистика, въпреки че може да се възпозлва от психологическият момент в този мач.

Прогноза: 

  • Победа за Ювентус
  • Над 2,5 гола