5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

МОЛ Види – Лудогорец

Предстои тежък сблъсък за разградчани в Унгария

МОЛ ВИДИ – ЛУДОГОРЕЦ
Шампионска лига, 2-ри пред. кръг
Сряда, 01 авг 2018 г., 21:00 ч.
Гледай на живо в efbet

Срещата-реванш от втория предварителен кръг на Шампионска лига няма да бъде никак лесна за родния първенец. Лудогорец ще трябва да покаже характер и да си осигури победа над унгарския шампион, за да продължи безпроблемно в следващата фаза на надпреварата. Двубоят е в сряда, от 21:00 наше време.

Последните два мача за Лудогорец завършиха наравно, което предизвика негодувание сред ръководството и феновете на тима. Разградчани не са свикнали на подобни резултати, а играта, практикувана при Пауло Аутуори по никакъв начин не ни убеждава в неговите възможности.

Напротив, Лудогорец не успява да оползотвори положенията си в атака. От друга страна показва перфектна работа в дефанзивен план, като е допуснал само 1 гол в изиграните 6 двубоя от началото на кампанията. Бразилският специалист няма кадрови проблеми, но вероятно ще прибегне до промяна в отбранителния вал. Очаква се Антон Недялков да замести намиращия се в по-слаба форма Натаниел. Българинът изигра силен мач срещу Берое, което нищо чудно да му донесе и титулярно място в състава.

Домакините с нищо не показаха, че заслужават да играят в тази фаза на Шампионска лига. В първата среща МОЛ Види отправи едва един точен удар в очертанията на вратата, охранявана от Ренан. Унгарският отбор със сигурност ще покаже различен стил на “Панчо Арена”. Домакинската публика ще ги принуди да действат по-офанзивно, което ще доведе до празни пространства в защитата им. Смятаме, че българският отбор умело ще се възползва от тези пукнатини в отбраната на МОЛ Види и ще покаже своята мощ в атака.

Изброените факти ни дават пълно основание да заложим на родния представител в турнира. Efbet също дава предимство на Лудогорец, като оценява шансовете им с 1,70. Добра възможност както за сингъл залог, така и за комбинация с останалите ни футболни прогнози за Шампионска лига.

Прогноза МОЛ Види – Лудогорец: 2 @ 1.72 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:30 ч. на 31.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации