9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Монако – Виляреал, 23 август 2016 г, 21:45 ч., Шампионска лига

Монако е домакин на Виляреал в мач реванш от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят е във вторник (23 август) от 21:45 часа на „Стад Луи II”.

Монако спечели първия мач с 2:1 на „Ел Мадригал“ и направи сериозна крачка към ново участие в групите на най-авторитетния клубен турнир на Стария континент. Монегаските се радват на успешен старт на сезона, след като преди сблъсъка с Виляреал елиминираха турския гранд Фенербахче, а във френската „Лига 1“ все още нямат загуба.

В първия кръг от сезона Монако завърши наравно 2:2 у дома с Гингам, а този уикенд спечели първи три точки при визитата си на Нант след успех с 1:0. Леонардо Жардим заложи на почти всички титуляри в Нант, така че явно специалистът не се притеснява от евентуална умора у тях.  В последните си 15 мача на „Стад Луи II” Монако има само една загуба. Тимът играе много силно у дома като най-вече е изключително стабилен в защита, така че надали ще позволи лесно на Виляреал да обърне сблъсъка.

Първият двубой за „жълтата подводница“ започна лошо, след като Фабиньо още в третата минута даде аванс на Монако, но в 36-ата минута звездното им попълнение Алешандре Пато изравни. Той обаче нямаше много подкрепа от своите съотборници в мача и в крайна сметка Виляреал допусна втори гол в средата на второто полувреме, дело на Бернардо Силва, и задачата им стана изключително трудна.

За последно Виляреал участва в груповата фаза на Шампионска лига през сезон 2011/12 и допусна шест загуби. Със сигурност те жадуват за по-успешна кампания, но първо трябва да изиграят много силен мач в Княжеството и да не допускат гол, а да отбележат поне два, за да продължат напред.

В последните си осем домакинства в Шампионска лига, Монако има пет сухи мрежи, което говори много за тяхната класа в защита. Очаквам Леонардо Жардим да подходи дефанзивно към тази среща. Той ще инструктира неговите възпитаници да затворят играта и да не позволят на съперника да стигне до гол, което предвещава за ниска резултатност на „Стад Луи II” във вторник вечер.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА @ 1.66 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации