Монако – Дижон 16.02.2018

Монако е домакин на Дижон в среща от 26-тия кръг на френската Лига 1. Двубоя е на 16 февруари (петък) от 21:45 часа наше време. Домакините влизат в този кръг от позицията на второ място в лигата и са в серия от десет мача без загуба. Гостите от Дижон не могат да се похвалят с подобна серия, но успяха да спечелят последните си две домакинства и поне засега се задържат близо до средата на таблицата.

Монако има всичко необходимо да победи с лекота този съперник, въпреки контузиите и липсите на няколко основни играчи. В лагера на Леонардо Жардим аут са Адама Траоре, Диего Беналио, Тома Льомар и Радамел Фалкао.

Дижон се справя прилично тази кампания, като последните успехи на отбора у дома над Рен и Ница затвърждават убежденията на Оливие Дал’Олио, че Лига 1 точното място за тях.

В лагера на гостите аут остават Xeka и Джордан Мари, като и двамата ще се на линия за следващия кръг. Фредерик също е контузен, а под въпрос остава Валентин Росие.

Монако трябва да продължат с успехите, тъй като Марсилия и Лион скъсиха дистанцията, особено първите и всеки един грешен ход може да ги извади от Топ 3.

Прогноза: 1 @ виж коефициента в efbet