5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Монако – Лил, прогнози (04 апр 2017)

Монако – Лил
Купа на Франция
Начало: вторник, 04 април, 2017 г., 22:00

Монако загуби финала от Купата на Лигата след претърпян погром от Пар Сен Жармен с 1-4 през изминалия уикенд. С това поражение „монегаските“ прекъснаха положителна серия от шест поредни победи във всички състезания.

Въпреки загубата от ПСЖ, Монако е един от най-добрите отбори в Лига 1. Отбора може да се похвали като най-резултатният в шампионата, като само за изминалите седем мача отбелязаха цели 20 гола, или общо 87 гола за изминалите 30 мача в първенството.

Леонардо Жардим трябва да направи съвсем малко за да върне доверието към себе си, а за момента това е спечелването на титлата в Лига 1. Монако са водач в класирането и нямат много трудна програма в оставащите осем кръга, затова могат да се концентрират и в този четвъртфинал, макар, че лошото е, че отново се очаква да се изправят срещу ПСЖ в понапреднал етап.

Лил едва ли таят надежди да продължат напред в турнира. Отбора на Патрик Коло доскоро се бореше с опасността от изпадане, но се мобилизираха и вече са близо до средата на таблицата, на безопасно разстояние от изпадащите отбори.

Лил нямат загуба вече пет поредни мача във всички турнири, като от тях записаха три победи и две равенства.

Интересна е статистиката на мачовете между тези два отбора. В последните седем сблъсъка резултата е равностоен – по 2 победи си разменят Лил и Монако и три пъти завършват наравно.

Последната среща на Лил и Монако бе през септември месец миналата година, когато Монако спечлеват с 4-1. В „кралството“ Лил нямат победа четири поредни пъти, но пък   загубата е само една.

След унизителната загуба от ПСЖ, футболистите на Монако ще са повече от мотивирани да спечелят. Лил може и да се справя добре в последните си гостувания, но срещу Монако ще се препънат.

Прогноза: 1 @ 1.45 коефициент в Efbet

Гледай всички мачове от Купата на Франция на живо в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации