5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Монако – Лион

Монако и Лион дават началото на десетия кръг във Френската Лига 1. Двубоя на стадион „Луи II“ започва точно в 21:30 часа в петък, 16 октомври 2015 година. Преди началото на този кръг, „монегаските“ заемат 10-то място във временното класиране с актив от 13 точки, а Лион са на 6-та позиция с две точки повече.

МОНАКО

След девет изиграни кръга, Монако не демонстрират играта, която сме свикнали да наблюдаваме, но все пак са достатъчно близо до отборите в Топ 3. В последния кръг отбора дори успя да спре набралия скорост отбор на Рен тук на своя „Луи II“ в среща завършила 1-1, с което отбора три поредни мача не познава вкуса на поражението. Следващия им съперник е отново пряк конкурент и от този мач ще проличи до каква степен са взели поука от играта си.

Старши треньора Леонардо Жардим изненадващо остави Карвальо на скамейката в последните две срещи на отбора, като неговото място бе заето от Уолъс, но и Уолъс не успя да оправи ситуацията в отбраната. Все пак с участието на Уолъс, отбора стой малко по-добре, като дори защитника донесе точката в изминалия кръг с гол на Рен.

В атака Ел Шаарауи не успява да се справи сам, макар и да е подпомаган по фланговете от Томас Лемар и Набил Дирар, затова Жардим със сигурност ще вкара в игра португалеца Жоао Моутиньо и Иван Кавалейро, с които Монако ще има по-голяма креативност в игра и повече скорост.

ЛИОН

Лион също не се представя на ниво, но в последните няколко кръга започна да открива правилния ритъм на игра. Последния кръг отбора взе трите точки у дома срещу Реймс, с което успя да се задържи в горната половина на таблицата. Макар и последната им победа да бе минимална – само с един гол, то Лион определено бяха по активния и нахъсан тим, който успя да задържи противника си основно в тяхната половина, като очаквано резултата бе положителен.

Звездата на Лион – Александре Лаказет е далеч от най-добрата си форма, след като в седем мача успя да вкара само два гола, но пък при последната победа на Лион именно дело на французина бе попадението.

Юбер Фурние едва ли ще прави големи промени в състава, като основния му проблем остава в отбраната, където централния защитник Кристоф Жале остава аут вече за трети пореден кръг, а друг основен защитник в лицето на Милан Бишевац също пропуска срещата поради контузия.

РАВНОСМЕТКАТА

Монако и Лион изиграха един скучен мач при последната си среща без дори да си отбележат гол. Днес обаче, всички предпоставки за голово шоу са налице и ние очакваме точно такова развитие на двубоя!

Прогноза Монако – Лион: Над 2,5 гола @ 1,95 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации