9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Монтана – Левски София, Първа Лига, неделя – 20 ноември

Монтана и Левски София излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 20.11.2016г. (неделя) от 17:30 часа българско време на градския стадион в Ловеч, а главен съдия на мача ще бъде Ангел Ангелов.

Монтана победи с 3:1 Ботев преди паузата. Така сините прекъснаха серията си от 5 мача без победа в Първа Лига, но въпреки това остават на последното място в класирането с актив от 8 точки. Момчетата на Атанас Джамбазки ще посрещнат Левски в добро настроение и заради факта, че успяха да отмъкнат 1 точка при гостуването си на Герена в първия кръг на сезона.

Преди неделния мач в лагера на Монтана няма сериозни кадрови проблеми. Това означава че по всяка вероятност Атанас Джамбазки ще заложи на единадесеторката победила Ботев. Най-голяма заплаха за вратата на Левски ще бъде юношата на столичани – Стивън Петков. Опитния Маркиньор ще остане резерва, а в средата на терена редом до Георги Коруджиев ще действа Костадин Дяков.

Левски победи Черно Море с 1:0 преди паузата. Столичани обаче отстъпиха лидерството на Лудогорец, който изигра в сряда отложения си мач с Берое и след успех в Стара Загора с 2:0 дръпна на върха в класирането с 3 точки пред сините.  Левски продължава да е без загуба в първенството, но един път вече се препъна срещу Монтана – на старта на сезона с нулево реми.

Преди гостуването в Ловеч, Елин Топузаков има проблеми в средата на терена. Роман Прохазка е наказан за натрупани жълти картони, а с контузия е Георги Костадинов, който също отпада за срещата. Други двама халфове – Мехди Бурабия и Хеан Деса тренираха до скоро на облекчен режим и едва ли имат сили за цял мач. Така Елин Топузаков вероятно ще се довери на Антонио Аниете и Божидар Краев, които ще действат пред Джереми Де Нойер в средата на терена. Илиян Мицански отбеляза два гола в контролата със Септември преди седмица, но въпреки това ще остане резерва за сметка на Бабатунде Адениджи.

Левски играе страхотно в защита и има само 5 допуснати гола през сезона. В предни позиции сините не показват същата класа и бележат рядко. Монтана и Левски вече завършиха при нулево реми през сезона, което предполага че в неделя на градския стадион в Ловеч отново ни чака ниска резулатност.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 2.5 гола @ 2.05 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации