13.3 C
Ню Йорк
петък, май 3, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Над 2,5 гола в мача Динамо – Спартак Москва

Динамо Москва – Спартак Москва 10.08.14г. 12.30ч.

Московските грандове се изправят помежду си  в дербито на втория кръг в Руската Премиер лига. И двата отбора стартираха с убедителни победи. Динамо разби с 7:3 Ростов като домакин, а Спартак спечели с 0:4 гостуването си на Рубин.

Домакините изиграха и два мача в Лига Европа, като отстраниха израелския Ирони Кирят Шмона, след 1:1 у дома и победа като гост с 2:1. И двата отбора направиха качествена селекция през лятото, като през седмицата беше финализиран и трансфера на френския национал Матийо Валбуена в Динамо, а Спартак се подсили с холандския голмайстор Куинси Промес.  И двамата ще бъдат включени в групата за тази среща.

Новият старши треньор на гостите Мурат Якин отново ще заложи на любимото си 4-3-3. Като в предни позиции се очаква да започнат Лукас Бариос, Тино Коста и отбелязалият два гола в първия кръг- Артьом Дзьоба. В последните пет мача помежду си на Арена Химки, Динамо не е побеждавал своя съперник, като според мен тази негативна серия ще бъде продължена и в неделя. Моята прогноза е X2 с над 2.5 гола.

Прогноза: Динамо Москва – Спартак Москва над 2.5 гола

Сигурност: 5/10

Коефициент: 1.80 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации