Нант – Монпелие 2019-01-08

Прогноза за двубоя Нант – Монпелие

Нант приема на своя Де ла Божоар отбора на Монпелие в отложена среща от 19-тия кръг на френската Лига 1. Двубоя започва точно в 20:00 часа българско време и ще се излъчва пряко в сайта на efbet. В тази среща отново няма фаворит според букмейкърите, въпреки че гостите са 4-ти, докато Нант е в долната половина на таблицата.

Нант влизат уверени в този мач, след като в петък успяха да продължат напред в турнира за Купата на Франция с изразителна победа над Шатору с 4-1. Освен с този успех, Нант могат да се похвалят и успех в предходното им домакинство от Лига 1, когато се наложиха над Марсилия с 3-2 в началото на декември месец миналата година. Като гости отбора записа две последователни загуби, но сега наред е отново изява на Де ла Божоар.

Монпелие бяха елиминирани от турнира за Купата на Франция, след като с първия си състав не успяха да надиграят неизвестният за широката публика тим на Саноа. Всъщност отбора има само една победа в последните шест мача във всички турнири – победа над изпадналия в криза Монако.

Отбора нуждаещ се отчаяно от победа в този мач определено е този на Монпелие, което определено ще направи играта им далеч по-напрегната, поради което е и високият коефициент за техен успех. Още едно обстоятелство кара букмейкърите да определят висока ставка за победа на този отбор и това е факта, че Монпелие не успяха да се преборят с директните си конкуренти в лицето на Лион и Лил в последните два кръга от шампионата, с което несъмнено ще настъпи срив в редиците на Мишел Дер Закарян

ПРОГНОЗА: 1Х @ 1.40 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Нант новини

Единствените контузени в състава на Нант са Куентин Браа и Габриел Бошиля

Монпелие новини

Гостите отново са в пълен състав, като единствено под въпрос остава Жереми Порсан-Клементе с контузия на пръстите.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!