9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Наполи – Дженоа (10 фев 2017) Серия А, прогноза

В петък вечер от 21:45 часа Наполи приема на своя „Сан Паоло“ Дженоа. Двубоя между двата отбора открива 24-тия кръг в Серия А, а за главен рефер на срещата е определен Пиеро Джакомели. Преди началото на този кръг Наполи е на трето място във временното класиране, а Дженоа са на 16-та позиция.

Наполи все още не искат да повярват, че изпускат битката за титлата. Отбора е в страхотна серия от 12 поредни срещи без загуба, записвайки само 4 равенства от тях, но и това не е достатъчно пред набралия скорост Ювентус.

Наполи изостава с 9 пункта от първото място и само безгрешна игра от тук нататък би могла да им гарантира нещо повече от третото място. В изминалия 23-кръг от надпреварата, Наполи бяха безкомпромисни срещу Болоня, разгромявайки ги със 1-7 като гости. С тази победа вече са само на две точки от втория Рома, а този петък имат сравнително лесен за преодоляване съперник в лицето на Дженоа.

Дженоа е на 16-та позиция, но засега не са застрашени от изпадане под чертата, тъй като притежават 11 точки повече от отборите замесени в битката за оцеляване.

В последния кръг Дженоа записа седма поред среща без победа, след като бяха надиграни от Сасуоло. Като цяло този отбор играе еднавко добре както у дома, така и при гостуванията си, но срещу съперник като Наполи едва ли хранят някакви илюзии.

В лагера на Наполи аут остават Калехон, Хисай и Тонели, а за Дженоа липсващите футболисти са Перин и Исо.

Наполи имат широк резервен състав и очаквам Милик достойно да замести липсващия Калехон, като на свой терен домакините следва да се справят без особени затруднения.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации