5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Наполи – Емполи, Серия А, сряда – 26 октомври

Наполи и Емполи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 26.10.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадион Сан Паоло, а главен съдия на мача ще бъде Маурицио Мариани.

Наполи спечели с 2:1 гостуването си на опашкаря Кротоне през уикенда. С успеха, небесносините прекъснаха серия от 2 поредни загуби в Серия А. Наполи се намира на 4-то място в класирането с актив от 17 точки, но след загубата на Ювентус през уикенда се намира само на 4 пункта от шампионите, които са на върха на таблицата.

Маноло Габиадини бе изгонен срещу Кротоне и пропуска домакинството на Емполи заради наказание. Това е проблем за Маурицио Сари, който не може да разчита и на другия си централен нападател в тима – Аркадиуш Милик, който ще отсъства поне 6 месеца заради контузия в коляното. Така на върха на атаката на Наполи своите места ще сменят крилата Хосе Кайехон и Дрис Мертенс.

Емполи не успя да победи Киево като домакин през уикенда и стигна само до реми – 0:0. Така сините остават без победа в последните си 6 мача в Серия, като в тези срещи момчетата на Джовани Мартусчиело дори не са отбелязали гол. С оглед лошата си форма Емполи пристига с минорно самочувствие на Сан Паоло в Неапол.

Добрата новина за Джовани Мартусчиело е че в неговия състав няма сериозни кадрови проблеми. Единствения отсъстващ е контузения Винсент Лаурини. Мануел Пучиарели ще партнира на Масимо Макароне в атака, докато Алберто Джилардино ще остане резерва. Бившия италиански национал не е готов физически, след като доскоро лекуваше контузия.

Наполи ще търси убедителна победа, с която да навлезе в добра форма. Момчетата на Маурицио Сари нямат право на грешка срещу опашкаря Емполи, който не е вкарвал гол в последните си 6 мача. Домакините са много по-класният отбор и няма да е изненада ако разгромят своя предстоящ съперник.

Прогноза Наполи – ЕмполиНаполи (-1.5АХ)@ 1.90 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации