14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Наполи – Лацио, Серия А, неделя – 05 ноември

Наполи и Лацио излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 05.11.2016г. (събота) от 21:45 часа българско време на стадион Сан Паоло, а главен съдия на мача ще бъде Антонио Дамато.

Наполи загуби гостуването си на Ювентус преди седмица с 2:1. Така момчетата на Маурицио Сари остават на 5-то място в класирането на Серия А с актив от 20 точки, на цели 7 пункта зад миналогодишните шампиони. През седмицата Наполи завърши 1:1 като гост на Бешикташ в Шампионската Лига и запази добри шансове за класиране напред в турнира.

Маноло Габиадини изтърпя своето наказание от 2 мача и се очаква да се завърне на върха на атаката на своя отбор срещу Лацио. Раул Албиол е близко до своето пълно възстановяване след контузия, но вероятно ще пропусне и тази среща. Аут за дълго пък е Аркадиуш Милик, който лекува травма в коляното. Слабата форма на Лоренцо Инсиние в последно време може да го прати на резервната скамейка.

Лацио спечели у дома преди седмица срещу Сасуоло с 2:1. Така орлите нямат загуба в Серия А в последните си 6 мача и се изкачиха до 4-то място в класирането с актив от 21 точки. Сега пред момчетата на Симоне Индзаги предстои важно гостуване в Неапол срещу един от преките конкуренти за призовите места.

Стефан Де Врай, Джордан Лукаку и Бастош продължават да лекуват контузии и няма да попаднат в групата на Лацио за мача. Физическото състояние на Лукас Билия обаче се подобрява и е много вероятно опитния халф да стартира като титуляр на Сан Паоло. Симоне Индзаги няма желание да прави сериозни промени в състава си особено предвид факта, че Лацио значително подобри играта си в защита в последните мачове.

Гостите от Рим влизат в двубоя в по-добра форма. Наполи обаче е спечелил 10 от последните си 11 домакински мача. През миналата година момчетата на Маурицио Сари разгромиха на своя стадион Лацио с 5:0 и сега отново излизат като големия фаворит в мача.

Прогноза Наполи – ЛациоНаполи @ 1.67 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации