24 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Наполи – Рома, 15 окт 2016, на живо

Наполи – Рома
Начало: 15 окт 2016, 16:00 ч.
Стадион: „Сан Паоло“
Серия А, Италия
Прогноза: Над 3.5 гола @ 2.55 Efbet.com

Отборите на Наполи и Рома, които от години се опитват да детронират шампиона Ювентус, днес излизат един срещу друг. Отново пред тях е „старата госпожа“ като лидер в класирането, а двамата съперници заемат съответно второ и трето място в таблицата.

След като допусна първата си загуба от началото на сезона като гости на Аталанта в предходния кръг, Наполи ще са силно мотивирани да спечелят максимума срещу Рома. Разликата в точките между двата отбора е само 1, а всяка грешна стъпка би коствала на Наполи загуба на надпреварата с Ювентус.

Същото се отнася и за Рома, които вече имат две загуби в сметката си, но в предходния кръг за разлика от Наполи, „римските вълци“ спечелиха ценни три точки срещу набралият скорост тим на Интер.

В състава на домакините продължава да е контузен Аркадиуш Милик, а неговото място ще се помъчи да защити успешно Маноло Габиадини. Габиадини е решен твърдо да се докаже пред старши треньора Сари и да си спечели титулярно място в състава. Аркадиуш успешно замества Игуаин през миналия сезон докато бе наказан, но днес ситуацията вече е различна. Очаква се именно той да е един от титулярите в нападение срещу Рома, като заедно с него по двете крила ще действат Хосе Кайехон и Лоренцо Инсиние.

В Шампионска лига Наполи е твърдо на първото място и едва ли ще има някакви проблеми да се класира за фазата на елиминациите. Съперниците му са далеч под тяхната класа, а и вече отбора води с 4 точки преднина пред останалите тимове в Група В.

Рома не успяха да се класират за групите на Шампионска лига и затова вниманието им е насочено изцяло в Серия А. Продължават обаче проблемите им далеч от Олимпико, където загубиха в две от изиграните три гостувания. Отбора спечели само точка навън и сега едва ли ще успеят да сътворят нещо изненадващо срещу Наполи.

Рома занапред ще следват новата политика на Рики Масара, която е насочена към избор предимно на играчи от Италия, като за целта първо отбора ще върне в състава си всички отдадени под наем играчи. В лагера на Лучано Спалети контузени остават Антонио Рюдигер, Марио Руи,  Томас Вермален и Раджа Наинголан, като всъщност само последния е един от твърдите титуляри на Спалети досега.

Рома едва ли отдават голямо значение на Лига Европа, където ще играят идния четвъртък, затова няма съмнение, че и те ще са мотивирани за победа.

В мачовете между Наполи и Рома победител най-често е отбора домакин, като срещите са доста интересни с доста попадения и в двете врати, нещо което очакваме да се случи и тази събота!

Гледай Наполи – Рома онлайн, на живо оттук Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации