9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ница – Лион, 14 окт 2016

Ница – Лион
Начало: 14 окт 2016, 21:45
Стадион: „Алианц Ривиера“
Франция, Лига 1 – IX кръг
Прогноза: 1 @ 2.65 Efbet.com

Ница посреща Олимпик Лион в един от най-интересните мачове от деветия кръг на френската Лига 1.

Ница е изненадващият лидер в „Лига 1“ след осем изиграни кръга. Предвид представянето им обаче не можем да наречем това нещо случайно, тъй като тимът от Лазурния бряг показва изключително постоянство.

Трансферът на Марио Балотели на „Алианц Ривиера“ до момента е удар в десетката и италианският нападател може да поведе отбора към нови висини. В последния си мач Ница победи Лориен с 2:1, което бе важно за самочувствието на футболистите след тежката загуба от Краснодар с 2:5 няколко дни по-рано в Лига Европа.

В петте си домакинства от началото на сезона в Лига 1, отборът на Ница има четири победи и едно равенство. Вкарал е общо 11 гола и е получил само четири. Сега те посрещат Олимпик Лион, който изпитва сериозни проблеми на чужд терен и всички в тима на домакините се надяват на нов успех.

Лион се намира на пето място и това се дължи на факта, че са почти безупречни на собствен терен – три победи и една загуба. Извън „Парк Олимпик Лион“ те спечелиха само четири точки и поражения от Дижон и Лориен е надали нещо, с което тимът се гордее.

Възпитаниците на Бруно Женесио надиграха Сент Етиен с 2:0 в последния си мач в Лига 1. Те се отправят към Ница подсилени от завръщането на звездата Александре Лаказет, който бе измъчван от травма през последния месец. Извън състава обаче остават бившия бранител на Манчестър Юнайтед – Рафаел, Максуел Корне и Клеман Грение.

В три поредни мача Ница няма загуба срещу Лион, а при последното си домакинство на този съперник спечели с 3:0.  Вдъхновени от доброто си представяне, очаквам възпитаниците на Лусиан Фавр да запишат третата си победа от четири мача срещу „хлапетата“.

Рискова прогноза: ПП/КР Ница @ 4.65 @ Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации