29 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Ница – Наполи (22 авг 2017)

[asitora_forecast league=“805″ hosts=“28147″ guests=“28443″ time=“21:45″ date=“22 авг“ forecast=“Х“]

След победа с 2:0 преди седмица, Наполи е големия фаворит за класиране напред в турнира. Ница трябва да се хвърли в атака за да успее да заличи пасива си от двубоя в Италия. Марио Балотели и Уесли Снайдер записаха първи минути за сезона през уикенда при победата с 2:0 над Гинган. Двамата ще бъдат сред титулярите на Ница за двубоя с Наполи. Въпреки слуховете за трансфер в Барселона, Жан-Мишел Сери ще стартира в средата на терена. Аласан Плеа и Винсент Козиело пропускат мача тъй като бяха изгонени преди седмица и ще изтърпят наказания.

Наполи стартира сезона в Италия с победа 3:1 при гостуването си на Верона. Сега за небесносините предстои ключов реванш срещу Ница. Маурицио Сари няма никакви проблеми с контузени играчи. Елсейд Хисай бе изгонен срещу Верона, но въпреки това ще попадне в стартовия състав за двубоя във Франция.

Наполи ще действа предпазливо и ще разчита на контраатаки чрез бързите Дрис Мертенс, Хосе Кайехон и Лоренцо Инсиние. Ница ще се хвърли в атака, но смятаме че много по-опитния отбор на гостите ще измъкне равенство, което ще го класира в групите на Шампионска Лига!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации