6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Нова Зеландия – Португалия, прогноза (24 юни 2017)

В последния кръг от груповата фаза на турнира за Купата на Конфедерациите Нова Зеландия ще премери силите си срещу Португалия. Двубоя в Санкт Петербург ще се изиграе на 24 юни от 18:00 часа, а по същото време ще играят и останалите два отбора от Група А – Мексико и Русия.

След две последователни поражения, Нова Зеландия ще играят в този мач единствено за престиж. Надеждата след като водиха в резултата първото полувреме на Мексико бързо се изпари с головете на Раул и Орибе и сега отбора просто доиграва участието си в турнира. Селекционера Хъдсън има за какво да съжелява, след като футболистите му изпуснаха спечелен мач, но пък и трябва да се гордее с почетния гол в турнира, дело на Крис Ууд (Лийдс), които прекъсна голова суша от 555 минути за Нова Зеландия в тази надпревара.

Португалия премина на печеливша вълна след като победи домакина Русия в изминалия кръг с ранен гол на Роналдо в 8-мата минута. Победата за „мореплавателите“ бе от изключително значение за участието им в турнира, след като в първия кръг не успяха да се надиграят с Мексико.

„Селесао“ взеха поука от грешките си допуснати срещу Мексико и в мача срещу Русия, освен че победиха, успяха да запазят суха мрежата си, нещо, което не се случва често. Русия дори се измъкнаха с малко, благодарение на блестящите изяви на вратаря Игор Акинфеев (ЦСКА Москва).

Победата над Русия дава предпоставки Португалия да се класира за следващата фаза на турнира, но това ще се случи само след задължителна победа над Нова Зеландия. Победата едва ли ще затрудни отбора, след като ги видяхме в напълно различна светлина срещу Русия. Португалия е сигурен участник в следващата фаза на турнира и смятам, че ще затвърдят това обстоятелство още през първата половина на срещата!

Първо полувреме: Над 1,5 гола 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации