3.9 C
Ню Йорк
вторник, март 19, 2024

Buy now

Как се взима бонус без депозит от efbet

Нов бонус в Efbet

Вече можете да се възползвате от нов атрактивен бонус от Efbet в размер на 100 лева! Предложението е много по-добро от настоящите оферти на букмейкъра и е валидно само за нови играчи, които открият сметката си след 01 юли 2016г.

Правилата и условията за получаване на този бонус са изключително лесни, като всеки може да започне с подсилена нова сметка в Efbet! Единственото, което трябва да направите за да изпълните бонуса е, до момента да нямате регистрирана сметка в Efbet, ако това е така директно преминете към регистрация оттук:

[maxbutton id=“16″]

След като направите своята регистрация в букмейкъра от бутона горе трябва да извършите депозит по нея, като имате на разположение много различни и удобни варианти да го сторите. Можете да депозирате дори на каса на Изипей, през системата на И-пей, както и през дебитна/кредитна карта, електронен портфейл, банков превод и т.н. Отдела за обслужване на клиенти е на линия денонощно, затова можете да ги питате за всичко относно вашия депозит, както можете да ни питате и нас чрез формата за контакт, разположена доло в дясно.

След като депозирате вашите средства, вие имате право на 100 лева бонус, който се равнява на 25% от депозита ви, или с други думи, ако депозирате 400 лева, ще получите още 100 лева по сметката си. За съдействие с активацията на бонуса пишете на е-мейл [email protected], или по-бързия вариант Чат на живо (само в случай, че бонуса ви не се зареди автоматично).

Това предложение на Efbet е съвсем ново и важи само за клиенти, направили своята регистрация след 01 юли 2016г. От бонуса могат да се възползват само жители на територията на България. Бонуса е валиден само веднъж. За да изтеглите бонуса е необходимо да направите залози на спортни събития на обща стойност 3 пъти депозита + 3 пъти размера на бонуса. Всеки един залог следва да е направен на спортно събитие с коефициент не по-малък от 1.50.

Заедно с този бонус от 100 лева и бонуса наричан КАМАТА ЧЕРПИ вие можете да се възползвате от близо 110 лева бонуси при нова регистрация в Efbet!

Последна голяма печалба в Efbetspot_img
- Реклама -

Последни публикации