6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Норвегия – Унгария, прогноза

Норвегия посреща Унгария в директен спор за класиране на Евро 2016 във Франция. Двубаят между тях ще започне в 21:45ч. в четвъртък 12 ноември 2015г. Двата състава достигнаха до баражите след като направиха силни мачове в евроквалификациите и до последно имаха шанса да се борят за директно класиране на еврофиналите. Норвежците нямат поражение от своя съпреник вече близо 30 години и твърдо са смятани за фаворита в този сблъсък. Коефициента за техен успех се определя на 1,90, варианта срещата да не излъчи победител е 3,40, а победа за Унгария се приема на коефициент от 4,75.

Норвегия изигра едни много успешни евроквалификации и съвсем малко не достигна на скандинавците да се класират директно на Евро 2016. Макар да попадна в компанията на отбори като Италия, Хърватия и България, Азербейджан и Малта домакините записаха шест победи, едно равенство и три загуби. Пред своите верни фенове Норвегия допусна само едно поражение, дошло от големия фаворит в тази група Италия. Което говори за силното им домакинско представяне, което несъмнено накланя везните в тяхна полза в тази среща. В техния лагер нямат проблеми с контузени или наказани и ще се разчита на най – доброто с което разполага тима.

Унгария също имаха големи шансове за директна виза за еврофиналите, но не успя в битките с основните си съперници. Унгарците попаднаха в една квалификационна група със съставите на Румъния, Северна Ирландия, Финландия, Гърция и Фарьорски острови и завърши на трето място само не четири от румънския състав. В тази доста трудна група Унагрия спечели четири победи, при четири равенства и две загуби. Тима загуби само един път в досегашните си пет срещи като гост в този квалификационен цикъл и това поражине бе в последния кръг, който не бе от голямо значение за тяхното класиране. В техния лагер единствения с травма е опитния бранител Роланд Юнуш.

Прогноза Норвегия – Унгария: Норвегия @ 1,90 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации