7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Норвегия – Чехия, прогноза (10 юни 2017)

Норвегия – Чехия 
Квалификации за Световно първенство – Европа (Група C)
Начало: събота, 10 юни 2017 г., 21:45 часа

Норвегия пропусна всички възможности да се доближи до класиране на Световното първенство по футбол в Русия следващата година, след като спечелиха само три точки след първите пет кръга от квалификационната фаза. Единствената победа на Норвегия дойде над Сан Марино, които както винаги са аутсайдер и на последно място в групата.

След разочароващите резултати първата промяна в Норвегия дойде със смяната на селекционера Пер-Матиас Хогмо с Ларс Лагербак. 68-годишният Ларс Лагербак е изключително опитен специалист, които бе начело на отбора на Швеция близо 9 години, а през лятото на 2016 година Лагербак консултираше исландския национален отбор, който направи фурор с представянето си на Евро 2016.

Чехия също не играят най-добрите си квалификации, след като са на трето място изоставяйки с 2 точки от втория Северна Ирландия и цели 7 точки от лидера Германия. Шансовете им са единствено да се преборят със Северна Ирландия, тъй като Германия са недостижими на върха.

Преди няколко дни Чехия изигра прилична контрола срещу Белгия, която въпреки че загуби с 2-1, можем да отбележим, че селекцията на Карел Яролим демонстрира доста добра игра. Михаел Кръменчик успя да отбележи единствения гол за Чехия, и е основната надежда на отбора в предни позиции.

Прогноза: Гол/Гол @ 1.95 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации