15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Норич – Манчестър Юнайтед, превю

Норич е домакин на Манчестър Юнайтед в среща от 37-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят е в събота, 7 април, от 14:45 часа на стадион „Кароу Роуд“.

Домакините са на предпоследното 19-о място във временното класирането с актив от 31 точки, с две по-малко от 17-ия Нюкясъл. Ако загубят предстоящото си домакинство на „червените дяволи“, то може да ги считаме за почти сигурен участник в „Чемпиъншип“ през следващия сезон.

Норич е в серия от три поредни загуби и с нищо не доказва, че има сили да се пребори за оставането си в елита на Англия. „Канарчетата“ се издъниха у дома в ключовия мач със Съндърланд, допускайки поражение с 0:3 от „черните котки“ и за Алекс Нийл ще бъде много трудно до края на сезона. Срещу Юнайтед наставникът на домакините няма да може да разчита на контузените Уиздъм, Клозе и Тетей, а Бенет е под въпрос за мача. Отсъствието на Уиздъм и Клозе създава доста трудности за тима в защита, така че е много вероятно гостите да се възползват от прекроената отбрана на своя съперник.

В последните седмици тимът на Луис ван Гаал подобри значително представянето си и е на път да превърне изглеждащия като разочароващ сезон в доста приличен. Манчестър Юнайед е на финал за „ФА Къп“ срещу Кристъл Палас и има чудесна възможност да спечели трофей в края на сезона, а в същото време е на 5-о място в „Премиършип“ и диша във врата на Манчестър Сити, който има четири точки повече.

Със сигурност гостите не са се отказали да преследват място в Топ 4 и ще се опитат да спечелят на „Кароу Роуд“, за да се доближат до градския съперник. Единствените отсъстващи в тима преди предстоящото гостуване са Швайнщайгер, Кийн и Шоу. Марсиал демонстрира много добра форма напоследък, така че очаквам той да бъде ключовият футболист в тима на Юнайтед и да ги поведе към успеха в тази среща.

През декември миналата година Норич победи Манчестър Юнайтед с 2:1 на „Олд Трафорд“, с което сложи край на серията си от четири поредни загуби от този съперник. Сега обаче не се вижда как „канарчетата“ може да запишат успех над „червените дяволи“. Възпитаниците на Луис Ван Гаал са в страхотна форма и очаквам да запишат втора поредна победа като гост, след като в предишното си гостуване надиграха Уест Хям с 2:1 в среща от „ФА Къп“.

Прогноза Норич – Ман Юнайтед: 2 @ 1,85 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации